Olivenolie på sorte nyons oliven

235,00 kr.

Denne olivenolie byder på en enestående kraftig smag af oliven. Dette er fordi olien er koldpresset hvilket er en tidskrævende og kompliceret proccess som ender med at give olien meget mere smag og bevarer flere antioxidanter, vitaminer og sunde fedtsyrer.

Olivenolie af lav kvalitet produceres ved at man varmer olivene op til 40-60 grader, hvor det koldpressede aldrig overstiger 27 grader, hvilket resulterer i at mange af de naturlige aromaer og sunde sager bliver ødelagt. Dog er det hurtigere og billigere hvilket for nogle kan være vigtigere.

Så hvis du leder efter en rigtig olivenolie der indeholder massere af smag er dette det helt rigtige valg.

Denne olivenolie byder på en enestående kraftig smag af oliven. Dette er fordi olien er koldpresset hvilket er en tidskrævende og kompliceret proccess som ender med at give olien meget mere smag og bevarer flere antioxidanter, vitaminer og sunde fedtsyrer.

Olivenolie af lav kvalitet produceres ved at man varmer olivene op til 40-60 grader, hvor det koldpressede aldrig overstiger 27 grader, hvilket resulterer i at mange af de naturlige aromaer og sunde sager bliver ødelagt. Dog er det hurtigere og billigere hvilket for nogle kan være vigtigere.

Så hvis du leder efter en rigtig olivenolie der indeholder massere af smag er dette det helt rigtige valg.