Ansvarlig og passioneret butikschef søges!

Vil du være med til at sælge Frankrigs absolut bedste fødevarer, blandt andet charcuterie, foie gras og ost? 

Går du med ønske om at finde et job hvor du både får ansvar og indflydelse? 

Drømmer du om at være en central nøgleperson med stor synlighed?

Hvis du kan svare “ja” til ovenstående, har vi måske den helt rette mulighed for dig.

Vi søger en absolut madglad, udadvendt person, som brænder for høj kvalitet og service til vores butik + bistro/vinbar på Værnedamsvej. Le Gourmand har eksisteret siden 2005 baseret på en mission om at importere de absolut, bedste madvarer fra hele Frankrig. Vi har oparbejdet et netværk af unikke, mindre producenter i Frankrig og får friske varer hjem hver uge.Vores charmerende forretning på Værnedamsvej kan ikke sættes i bås, da vi driver en unik kombination af detailforretning og vinbar/ bistro, dette afspejles også i vores medarbejderes arbejdsopgaver, som er et mix af butikssalg og servering. 

Som medarbejder hos Le Gourmand består en stor del af ens hverdag af kundekontakt, og flere former for faste opgaver som aftales internt i butikken som fx opfyldning af varer, sikre butikken fremstår pæn og indbydende og i det hele taget medvirke til vi altid leverer en god oplevelse til vores gæster. Mindre køkkenarbejde og prep af varer indgår også i dagligdagen. 

Den rette person har ambitioner og kapacitet til at påtage sig en central lederstilling som butikschef efter 3 måneders oplæring. Som butikschef forventes det at man kan tage ansvar og står for blandt andet følgende opgaver:

  • Ledelse af butikken - overblik og prioriteter

  • Personale ansvar, udvikling af medarbejdere samt medvirken til rekruttering

  • Vagtplanlægning, herunder optimering af ressourcer og omkostninger

  • Planlægning og deltagelse i events

  • Butikssalg

  • Servering

  • Udvikling af butikken i samarbejde med ejer og øvrigt personale

  • Andet forefaldende arbejde - vi udvikler løbende vores forretning og man ved aldrig hvad der dukker op!

Gennem oplæringen vil man blive indviet i alle butikkens mange facetter og fornøjeligheder og målsætningen er indtrædelse i lederrolle ca 1 august.

Generelt om at være medarbejder hos Le Gourmand:

Vores unikke sammensætning af delikatessebutik og servering gør at vi har brug for folk der er fleksible og ikke går op i faggrænser. Vi ønsker kolleger med gå på mod, god energi og et godt overblik. Yderligere med forståelse for at vi er en lille virksomhed hvor man løser tingene i fællesskab, vi ser muligheder og ikke begrænsninger.

Til gengæld kan vi tilbyde et levende miljø med højt til loftet, en passioneret arbejdsplads hvor høj kvalitet og service altid er i fokus og hvor du kommer til at lære en masse om franske fødevarer og vine af allerbedste kvalitet. Du vil have en varieret arbejdsdag hvor du både servicerer kunder med butikssalg og byder velkommen til siddende gæster. Du kommer til at lære vores køkken at kende, og skal kunne arbejde selvstændigt.

Erfaring med service er en fordel men ikke et krav. Vi servicerer vores kunder på dansk. Arbejdstiden ligger spredt over hele ugen med både dag- og aftenvagter. Vi prøver at være så fleksible som overhovedet muligt og imødekommer specielle ønsker hvis muligt. Da vi lægger meget energi i oplæring af vores ansatte ønsker vi de bliver hos os i længere tid – dvs vi ansætter ikke for tidsbegrænsede perioder.

Som butikschef vil du være en nøgleperson, vi forventer høj grad af ansvarlighed og ærlighed samt loyalitet. Til gengæld er vi klar til at investere i dig via løbende oplæring og uddannelse indenfor området.

Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart vi har den rette kandidat. 

Vi ser frem til at møde dig!

Forrige
Forrige

Vi har brug for flere hænder….

Næste
Næste

Ingen jul uden fugl!