”Et måltid uden vin…”

Den seneste tid har vi opdateret vores vinsortiment ganske eftertrykkeligt, så vi i dag fører et sortiment af bl.a. Grand Cru Bourgogne-vine, og et udvalg af Côte du Rousillon, der ligger tæt ved den spanske grænse. Vi kan også bryste os af - som eneste butik i Danmark - at have Albert Boxlers gode hvidvine på hylden. Mange af vinene kan også nydes sur place, hvor vi sælger dem pr. glas.

Pastis.jpg

apéro og avec

Til før og efter maden har vi specialiteter som calvados, Pommeau de Normandie, Bas Armagnac, pastis, Rivesaltes, Chartreuse, Le Vieille Prune. Og så har vi ikke nævnt aperitiferne Ratafia, Lou Quercynol og likøren Belle de Châtaigne. Lidt for enhver smag - og du finder dem ikke ret mange andre steder.

Cimes.png

DEN FRANSKE ØLHUND

Frankrig er et vinland - men de kan sandelig også brygge øl! Vi henter bl.a. vores hos Brasserie des Cimes i kurbyen Aix-les-Bains lidt nord for Chambéry, hvor de nærliggende alpetinder har inspireret til en serie gyldne brygge, der simpelthen smager uovertruffent. Nyd den hos os eller derhjemme.

CIDRE MED GÆRET SMAG

Hos Jehan Lefèvre i området som hedder "Les Landes" på nordkysten stik syd for Jersey, henter vi vores skønne franske cidre. Området er klimatisk perfekt til æbledyrkning, og cidren, der er lavet med 16 æblesorter, udmærker sig ved sin gærede smag. Den fås i tre varianter: Brut, Demi-Sec og Sec.