Hvis den dårlige samvittighed plager når julens fede godter sættes til livs, er det nu et nyt godt råd at følge: Spis ost! 

Politiken-læsere kunne i søndags fryde sig over en artikel, der fortæller om en gruppe australske forskere der i et forsøg nåede frem til, at fuldfed ost "tilsyneladende var sundt". Store befolkningsundersøgelser har ikke kunnet påvise negative effekter af at spise ost. Et andet studie fra baskerlandet viste, at jo mere ost folk spiste, jo slankere var de. Der må efterhånden være belæg for at kalde Le Gourmand for en helsekostbutik!

Der er mange andre spændende pointer i artiklen, som kan læses her: http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE2153050/forskere-fed-ost-er-langt-bedre-end-sit-ry/

Så kom ned i butikken og få lidt fuldfede input til en slankere linie i det nye år!