Vi er i januar, og Kong Vinter puster sine kolde vinde ud over det ganske land. Os, der ved lidt om tingenes rette sammenhæng, kan trække på smilebåndet af folk på nytårsslankekur. Der skal energi til at holde sig varm. Der skal gode oste fra gode producenter. Tricket er, som enhver franskmand ved, at spise med måde - men får man fødevarer at den rette kvalitet, er det slet ikke noget problem. Så bliver man mæt og gladlangt inden man bliver fed.

Julen er dyr og januar fattig, men det skal ikke skille os ad: Vi har sat to af vores gode oste på januar-tilbud. Det drejer sig om intet mindre end dronningens morgenmadsost (jep, gæt hvor hun køber dén) og Frankrigs dyreste skæreost. Klik på videoen herover for høre mere - og kig ned i butikken så du kan få dig en billig men dog royal start på det nye år!