Hos Le Gourmand sætter vi en ære i at fornemme vores kunders behov – også de uudtalte. Carsten har nu fået mere permanent selskab af Alexandre, der har været tilknyttet butikken i 10 år, så nu kan vi altså i langt højere grad end hidtil garantere dobbelt op på snakketøjet. Der skulle jo nødigt gå hen og blive for stille.

D'herrer er i forårshumør, som det fremgår af marts-videoen herover. Der er som sædvanlig gode oste både på og i disken – på den måde er alt heldigvis ved det gamle. Blandt andet er en ny fræk variationsmulighed til vores populære blå Fourme d'Ambert kommet i spil, foruden den fornemme Comtesse de Vichy, som vi har støvet op på en tostjernet Michelin-restaurant i Frankrig, bare for at nævne at par af højdepunkterne. Alexandre lægger hårdt ud med en let opskrift på en fransk Reblochon-klassiker, og så har Carsten sat sig for at lære danskerne noget om bobler. Altså ikke som i... men snarere som i... nå ja, det kan man alt sammen se i videoen.